Computercursussen bij I-Connect Heiloo

Naast de 1 op 1 cursussen, Word en Outlook, die I-Connect reeds aanbiedt is het vanaf nu ook mogelijk om een brede, algemene en uitgebreidere computercursus te volgen. Ook deze zijn in de unieke 1 op 1 aanpak. Dus volledige aandacht voor u als cursist.

Waar de cursus Word 2010 en Outlook 2010 heel specifiek gaan over het gebruik van het programma, gaan de drie andere cursussen meer de algemene breedte in. De aandacht ligt bv. op het besturingsprogramma Windows, het internet en de toepassingen die het gebruik van de computer een stuk eenvoudiger maken.

Kortom een cursus van I-Connect is zowel voor de voorzichtige starter als voor de meer ervaren gebruiker met specifiekere vragen.

 

Cursus Word 2010

In deze cursus, geheel in eigen huis geschreven, wordt u in duidelijke stappen en voorbeelden meegenomen in het gebruik van Microsoft Word. Omdat er binnen de GGZ-NHN gewerkt wordt in Word 2010 heeft I-Connect gekozen om ook in deze versie de cursus aan te bieden. Het is een brede basis cursus waarmee u heel concreet het pakket leert ontdekken.

Duur 1x 1,5 uur. Plus extra gratis 0,5 uur. Totale prijs incl. handboek/naslagwerk Euro 39,- *
* (prijs speciaal voor medewerkers GGZ-NHN. Voor niet medewerkers kost deze Euro 49,-)

 

Cursus Outlook 2010

Hoe stel ik een email account in, plaats ik bijlagen in een bericht, stuur ik een bericht naar meerdere mensen, hoe sorteert en zoekt u in de grote hoeveelheid mails? Zomaar wat vragen die beantwoord worden tijdens de cursus Microsoft Outlook 2010. Maar er is meer mogelijk met Outlook; denk aan de agenda en de contactenlijst. Deze cursus, ook geheel uit eigen huis, is overzichtelijk, duidelijk en concreet.

Duur 1x 1,5 uur. Plus extra gratis 0,5 uur. Totale prijs incl. handboek/naslagwerk Euro 39,- *
* (prijs speciaal voor medewerkers GGZ-NHN. Voor niet medewerkers kost deze Euro 49,-)

 

Cursus Algemeen computergebruik.

Door het doen van een leuke en concrete opdracht leert u informatie te zoeken op internet en deze vervolgens te verwerken in een 3 kolommen flyer. Dit alles in een ontspannen tempo.

Duur 2x 1,5 uur. Totale prijs Euro 49,-

 

Basiscursus omgaan met Windows, een inleiding.

Een meer kennisgerichte cursus welke aandacht geeft aan het besturingssysteem Windows in het algemeen, het bureaublad, de rechtermuisknop, bestanden en mappen. Dit alles in een ontspannen tempo.

Duur 2x 1,5 uur. Totale prijs Euro 49,-

 

Instructie computer gebruik, uitgebreid

Een unieke cursus omdat u zelf aangeeft waar u meer van wilt weten. U krijgt van ons een duidelijk en zelfgemaakt handboek/naslagwerk bij aanmelding van deze cursus. U laat ons vervolgens weten waar u interesse en leervraag ligt en wij gaan samen met u deze behandelen. U behoudt dit handboek als naslag. Denkt u bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals:

Internet, geschiedenis en gebruik / het verschil en gebruik van webmail en email / bestandsbeheer en back-up, het bewaren van je digitale bestanden.

Dit alles in een ontspannen, door u aangegeven, tempo.

Duur 2 uur. Totale prijs incl. handboek/naslagwerk Euro 39,-
Duur 1x 1,5 uur. Plus extra gratis 0,5 uur. Totale prijs incl. handboek/naslagwerk Euro 39,-Voor aanmelding en/of vragen kunt u contact opnemen met I-Connect. Telefoonnummer:
072-564 70 61. Of via mail naar leon@iconnect-heiloo.nl of onno@iconnect-heiloo.nl